Sa 18 Jul
20:00:00 - 01:00:00
Sa 18 Jul
20:00:00 - 01:00:00
- Sold out -

Quido van de Graaf – Show & Dinner

De Nederlandstalige zanger Quido van de Graaf zal op 18 juli een optreden verzorgen in de Maïa, Amsterdam! Het culinaire 4-gangen diner wordt bereid door sterren chef Dennis Huwaë. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via https://bit.ly/quido-amsterdam.

De organisatie E&A Events houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

– ???????? ?????????? –
Waar: Maïa, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 18 juli 2020
Tijden: 20:00 – 01:00 uur (rond 21:00 uur de eerste gang)

Reserveer de tafel vooraf via https://bit.ly/quido-amsterdam, waar gevraagd wordt om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de avond zelf betaald worden. De tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf is dit niet mogelijk wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan. De totaalprijs per persoon is €135 euro.

??? ?? ?? ?????????? ?? ??? ????????????
Unieke optredens van Quido van de Graaf, een heerlijk 4-gangen diner (vegetarisch ook mogelijk) bereid door top-chef Dennis Huwaë, drank (1 fles Moët Chandon Brût champagne en 2 flessen water inbegrepen) en garderobe!

Minimumleeftijd: 18+

- Sold out -